Ingrediencie:
6 vajec
30 dkg bezlepkovej múčnej zmesi AniFitt
30 dkg taveného kokosového oleja AniFitt
1,5 dl mlieka
30 dkg práškového vanilkového eritritu AniFitt
pol balíčka kypriaceho prášku do pečiva
nastrúhaná citrónová kôra 1 citróna
100g. hrozienka
100g. kešu oriešky
Príprava:
Vaječné bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtky s eritritom, citrónovou kôrou a s kokosovým olejom vymiešame do penista a postupne pridávame múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva. pridáme hrozienka a kešu oriešky. Nakoniec opatrne primiešame tuhú penu. Dáme do vymastenej formy a v rúre pri strednej teplote pečieme cca 50 – 55 minút. Hotový sladký chlebík necháme vychladnúť a môžeme podávať. Ja som si ho ochutila arašidovým maslom a ovocným džemom 😉 Mňáám, dobru chuť.