Rybičková nátierka a domáci chlebík ANIFITT

Recept na chlebík

Príprava:

500 g múčnej zmesi vysypeme do veľkej misy na miešanie, potom pridáme 400 ml teplej vody. Vypracujeme vláčne cesto. S cestom pracujeme dovtedy, kým sa neoddelí od bokov misy. Potom cesto pomúčime, zakryjeme a necháme vykysnúť asi hodinu. Vykysnuté cesto na pomúčenej doske prepracujeme a dáme do ohňovzdornej misy s papierom na pečenie alebo do formy na pečenie chleba, zakryjeme a necháme ešte podkysnúť ďalších 30 minút. Následne cesto dáme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov za 70 – 75 minút chlieb upečieme. Upečený chlieb vyberieme z formy, odstránime papier na pečenie a chlieb necháme vychladnúť, aby sa dal krájať.

Nátierka : 

1 x balenie sardinky vo vlastnej šťave
½ PL olivový olej
1 x kus  jarná cibuľka
6 ks reďkovka
všetky ingrediencie si zmiešame dokopy a necháme chvíľku odstáť.

 

Na náš upečený chlebík si natrieme rybičkovú pomazánku a pridáme nakrájané reďkovky 😉 dobrú chuť.

 

Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 

Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.