RAW – čučoriedková torta

Raw – čučoriedková torta

Základ

  • 15 ks ďatli 
  • 150 g pekanových orechov
  • hrsť sušených brusníc
  • hrsť para orechov, alebo pistácií 

Stredná vrstva

  • 300 g kešu orechov namočených cez noc vo vode
  • 15 ks ďatli
  • 400 g rozmrazených čučoriedok
  • 1/2 čajovej lyžičky vanilkovej arómy
  • 200 ml roztopený kokosový olej
  • šťava z polovice čerstvej limetky
  • 170 ml kokosového mlieka

Poleva

100 g bielej čokolády sladená steviou
20 g kosového oleja

Postup

Vložte všetky ingrediencie na základ do mixéra a dôkladne rozmixujte, zmes vysypte do tortovej formy s papierom na pečenie a spodkom lyžice poriadne utlačte.

Následne vložte všetky ingrediencie na strednú vrstvu do mixéra a vylejte na základ, zatiaľ si rozpustíte vo vodnom kúpeli bielu čokoládu a kokosový olej a polejte celú tortu a na noc vložte do chladničky.

Prajem dobrú chuť 😉

 

Ak sa Vám tento recept páčil, podporte ho prosím like-om, zdieľaním, alebo komentárom.

Receptíkom som sa inšpirovala na Viktorovej Facebookovej stránke 🙂 Viktora a jeho ďalšie recepty si môžete pozrieť tu : Viktor Vincze IFBB Men’s Physique a tak isto ho môžete nájsť aj na Instagrame : viktor_vincze_ !

Ďakujeme za recept 😉

 

 

12325524_606727559475388_536757634_o 12675288_10206278335419444_1227122323_o12894349_10206278335299441_1383065207_o

 

 

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.