Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

 

Ingrediencie

na korpus

 

na náplň

 

na mangovú vrstvu

  • 250 g čerstvého manga
  • ½ balíčka zlatého klasu
  • troška vody
  • citrónová šťava podľa chuti
  • kokosový sirup ISWARI

 

POSTUP

Sušienky rozdrvíme / rozmixujeme najemno a zmiešame ich s kokosom. Prilejeme kokosový olej a dôkladne premiešame. Ak sa nám zmes zdá príliš suchá môžeme pridať lyžicu mlieka/vody. Sušienkovú zmes vtlačíme na dno tortovej formy (priemer 20 cm) a dáme predpiecť na 10 minút pri teplote 200°C. Zatiaľ tvaroh zmiešame s gréckym jogurtom, po jednom vmiešame vajíčka a osladíme podľa chuti. Náplň nalejeme na predpečený korpus a pečieme 50 minút pri teplote 180°C. Mango s trochou vody rozmixujeme, pridáme zlatý klas a premiešame. Na miernom plameni povaríme do zhustnutia a na záver dosladíme a dochutíme citrónovou šťavou. Nalejeme na upečený cheesecake a dáme vychladiť, minimálne na niekoľko hodín, najlepšie cez noc.

 

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

(na 1 kúsok, celý koláč rozkrájame na 10 častí)

  • Kalórie: 188
  • Sacharidy: 17 g
  • Bielkoviny: 9 g
  • Tuky: 10 g

Viac inšpirácie a chutné jedlá nájdete u Simonky :), stačí sa pridať na jej instagram . 

Autor – Simona Malková

Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 

Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

 

Ingrediencie na korpus

ingrediencie na korpus vo forme na pečenie

na korpus sme dali náplň z tvarohu

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.