Langoše s nízkym obsahom sacharidov, BEZLEPKOVÉ, BEZLAKTÓZOVÉ

Ved to poznáš, aj ty občas dostaneš chuť na jedlo ktoré sa nezmestí do tvojich kalorických tabuliek. Čo tak pripraviť si takéto chutné dobroty zdravšie ?

Tieto langoše chutia na nerozpoznanie od normálnych, A TO NAOZAJ ! a viete čo je sranda ? že príprava trvá len 10-15 min.

Okrem iného, tieto langoše sú bezlepkové a bezlaktózové, múčna zmes je vyrábaná v bezlepkových baliarniach to znamená že žiadne STOPY po lepku.  Langoše majú znížený obsah sacharidov a vyšší podiel vlákniny, a zloženie zmesi ?

Zloženie: pšenová múka, škrob vyrobený z koreňa manioku (tapioka), melivo z vonkajších šupiek plodov skorocelu indického, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.

Momentálne prebieha súťaž o tieto produkty, tak ak si sa ešte nezapojil TERAZ je ten najvyšší čas.  😉

Ingrediencie:

500 g bezlepkovej múčnej zmesi na prípravu langošov AniFitt
500 ml vlažnej vody
50 g čerstvo lisovanej citrónovej šťavy alebo jablčného octu
AniFitt kokosový tuk

Postup:

K 500 g múčnej zmesi pridáme 500 ml vlažnej vody, v ktorej sme rozmiešali 50 g čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy alebo jablčného octu.
Cesto dôkladne spracujeme a necháme odpočívať 5 – 10 minút. Pomúčenými rukami vyformujeme guľky, ktoré potom dlaňami splošíme natenko a na horúcom kokosovom tuku upečieme z obidvoch strán.

Pečieme ich dlhšie ako tradičné langoše.

Priemerná výživová hodnota na 100g výrobku:

Energia 1311 kJ/311 kcal
Tuky: 1,37 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,27 g
Sacharidy: 63,12 g
– z toho cukry: 0,1 g
Vlákniny: 12,84 g
Bielkoviny: 5 g
Soľ: 1,83 g

Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 

Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

Dobrú chuť 😉

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.