500 g bezgluténovej múčnej zmesi na pečenie AniFitt
200 ml roztaveného kokosového oleja
1/2 balenia bezgluténového kypriaceho prášku do pečiva
1 celé vajce
1 žĺtok
150 g škoricového eritritu AniFitt
1,5 dl rastlinného mlieka
Plnka:
1,5 kg jabĺk
200 g škoricového eritritu AniFitt
2 PL bezlepkovej zmesi na obaľovanie AniFitt
2 PL kokosovej múky
Na potretie cesta:
1 bielok
Príprava:
Prášok do pečiva zmiešame s múkou a v tejto zmesi rozdrvíme kokosový tuk. Potom pridáme škoricový eritrit a vajcia a všetko dôkladne spracujeme. Nakoniec postupne prilievame mlieko do cesta. Hotové cesto zabalíme do fólie a dáme do chladničky.
Medzitým si pripravíme plnku. Jablká ošúpeme a nastrúhame. Pridáme škoricový eritrit, zmes na obaľovanie a kokosovú múku a všetko dôkladne spracujeme.
Vypracované cesto rozdelíme na 2 časti a vyvaľkáme ich. Jeden plát cesta dáme na plech s papierom na pečenie, na cesto rovnomerne nanesieme jablkovú plnku a priklopíme druhým plátom cesta.
Nakoniec koláč potrieme bielkom, popicháme vidličkou a dáme do rúry piecť. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 25 – 30 minút.
Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac…
Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .