Warning: Use of undefined constant minor - assumed 'minor' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/e/0/e0097306-aa70-4a4b-9673-32cb2968cb20/chudnutie-zdravastrava.sk/web/wp-config.php on line 7
Jablkový koláčik, BEZLEPKOVÝ - Barbora Gamanová

Jablkový koláčik, BEZLEPKOVÝ

500 g bezgluténovej múčnej zmesi na pečenie AniFitt
200 ml roztaveného kokosového oleja
1/2 balenia bezgluténového kypriaceho prášku do pečiva
1 celé vajce
1 žĺtok
150 g škoricového eritritu AniFitt
1,5 dl rastlinného mlieka

Plnka:

1,5 kg jabĺk
200 g škoricového eritritu AniFitt
2 PL bezlepkovej zmesi na obaľovanie AniFitt
2 PL kokosovej múky

Na potretie cesta:

1 bielok

Príprava:

Prášok do pečiva zmiešame s múkou a v tejto zmesi rozdrvíme kokosový tuk. Potom pridáme škoricový eritrit a vajcia a všetko dôkladne spracujeme. Nakoniec postupne prilievame mlieko do cesta. Hotové cesto zabalíme do fólie a dáme do chladničky.

Medzitým si pripravíme plnku. Jablká ošúpeme a nastrúhame. Pridáme škoricový eritrit, zmes na obaľovanie a kokosovú múku a všetko dôkladne spracujeme.

Vypracované cesto rozdelíme na 2 časti a vyvaľkáme ich. Jeden plát cesta dáme na plech s papierom na pečenie, na cesto rovnomerne nanesieme jablkovú plnku a priklopíme druhým plátom cesta.

Nakoniec koláč potrieme bielkom, popicháme vidličkou a dáme do rúry piecť. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 25 – 30 minút.

Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 

Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.