Jablčkovo škoricové hniezda – BEZLEPKOVÉ, BEZLAKTÓZOVÉ

Za posledný polrok som si nedopriala žiadne jedlo na ktoré som mala chuť. Diagnostikovali mi intolerancie a ja som bola v strese aby mi náhodou neprišlo zle. Radšej som sa vzdala jedál ktoré som mala rada, len aby som náhodou nedostala nejakú neželanú rekciu. Po veľmi dobrých odporúčaniach a na základe osobného stretnutia som sa rozhodla vyskúšať prípravky od Aniko 🙂 Kto to je ? o akých prípravkoch hovorím ? nebojte sa žiadne tabletky, ani žiadne zázračne nápoje na chudnutie 😀 Sú to zmesi na pečenie ktoré neobsahujú vajcia, mlieko, sóju, zemiaky, ryžu, droždie a ani žiadne pridané latky a už vôbec nie konzervanty, majú vysoký podiel vlákniny a znížený príjem sacharidov. A ešte jedná informácia pre celiatikov, výroky sú balené v bezlepkovej baliarni to znamená že žiaden LEPOK !

Dnes Vám predstavím prví produkt ktorý som vyskúšala a pripravila som si z neho tieto chutné jablčkovo škoricové hniezda.

Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 

Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

Ingrediencie :

200g. Bezlepková múčna zmes na prípravu langošov AniFitt

200ml. vlažnej vody

20ml. citrónovej štavy

Plnka :

1 jablko

1 lyžička škorice

koksový olej 1lyžička

50g.  arašidové maslo

2 domáce žĺtka

 

POSTUP :

pripravíme si cesto, zmes na langoše zmiešame s citrónovou štvavou a s vodou vznikne nám hmota ktorú si dáme na 10 min bokom, zatiaľ si ošúpeme a nastrúhame jabĺčko. Do malej nádoby si dáme kokosový olej a škoricu ktorú si dobre premiešame a dáme tiež bokom. Zoberieme si cesto, rozvaľkáme si ho, cesto dôkladne potrieme škoricovým olejom ( to čo sme si pripravili do male nádoby ) pridáme roztopené arašidové maslo a tiež ho poriadne rozotrieme po celom ceste, na záver pridáme nastrúhané jabĺčko a cesto zrolujeme. Necháme chvíľočku odstáť a nakrájame na kolieska ( hrúbku nechávam na vás ). pripravíme si plech na pečenie, na ktorý si dáme papier na pečenie, poukladáme si kolieska na plech a každé pretrieme žĺtkom. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov a pečieme 45 min minút. Dobrú chuť ! 🙂

 

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.