INGREDIENCIE
POSTUP
Tvaroh vymiešame s vajíčkami dohladka, pridáme mlieko, kakao, dosladíme podľa chuti a dôkladne premiešame. Tvarohovú zmes vlejeme do tortovej formy (priemer 20cm) a pečieme pri teplote 170°C približne 45 minút. Cheesecake necháme schladnúť a zatiaľ si dáme zovrieť kokosové mlieko. Keď začne bublať, nalejeme ho na nalámanú čokoládu a necháme 2 minúty postáť, aby sa čokoláda roztopila. Premiešame a čokoládu rozotrieme na cheesecake. Dáme ho stuhnúť do chladničky, najlepšie na celú noc.
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 kúsok, celý cheesecake rozkrájame na 10 častí
Viac inšpirácie a chutné jedlá nájdete u Simonky :), stačí sa pridať na jej instagram .