Bezlepkový koláč s kaki

INGREDIENCIE

Pšeno prepláchneme striedavo pod horúcou a studenou vodou (zbavíme ho horkosti) a dáme variť do vody. Varíme ho úplne domäkka približne 20 minút. Po vyparení vody ešte prilejeme mlieko a získame kašovitú konzistenciu. Väčšiu polovicu kaki (150g) rozmixujeme spolu s vajíčkom, bielkom, jogurtom, citrónovou šťavou a vanilkovým extraktom. Do tejto zmesi vmiešame uvarené pšeno, kokos, kokosovú múku a stéviu podľa chuti. Cesto nalejeme do plechu (rozmer 20x20cm) vystlaného papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 50-60 minút dozlata. Podávame potreté džemom podľa chuti a posypané kokosom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

na 1 kúsok, z celkového množstva vyjde 9 kusov

  • Kalórie: 115
  • Bielkoviny: 5g
  • Sacharidy: 13g
  • Tuky: 4g

Viac inšpirácie a chutné jedlá nájdete u Simonky :), stačí sa pridať na jej instagram . 

Autor – Simona Malková
  • Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac… 
  • Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.