Batátové šúľance

Batátové šúľance

INGREDIENCIE

  • 150 g batátov
  • 150 g celozrnnej múky + na pomúčenie
  • 1 vajíčko
  • troška stévie

 

POSTUP

Batáty ošúpeme a uvaríme domäkka. Následne ich nahrubo nastrúhame alebo pretlačíme a zmiešame s múkou, vajíčkom a stéviou. Cesto necháme v chladničke odstáť približne pol hodiny. Na pomúčenej doske z cesta tvarujeme šúľance, ktoré varíme vo vriacej vode, až dokiaľ nevyplávajú na hladinu. Podávame ich s posýpkou podľa chuti

 

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

na 1 porciu, z celkového množstva vyjdú 2

  • Kalórie: 370
  • Bielkoviny: 13 g
  • Sacharidy: 72 g
  • Tuky: 4 g

 

Barbora
Barbora
Moje meno je Barbora Gamanová. Riadim sa heslom: Meníme životy k lepšiemu. RÝCHLO - ĽAHKO - EFEKTÍVNE. Prečítaj si o mne celý príbeh!
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.