Cícer zlejeme a poriadne prepláchneme pod studenou vodou. Pridáme vajíčka, detskú výživu a rozmixujeme dohladka. V ďalšej miske zmiešame múku, kakao, proteín, kypriaci prášok a sladidlo. K suchým ingredienciám vlejeme vodu a cícerovú zmes. Dôkladne premiešame a ak sa nám cesto bude zdať príliš husté, môžeme ho zriediť ešte troškou vody. Cesto môžeme piecť dvojakým spôsobom. My sme ho rozdelili na dve polovice a piekli postupne 2 korpusy v plechu veľkosti 20x20cm pri teplote 180°C približne 20 minút. Druhá možnosť je piecť cesto vo väčšom plechu a následne ho rozrezať na 2 polovice. Zatiaľ si pripravíme náplň zmiešaním tvarohu s kakaom, sladidlom a rozmačkanými malinami. Na vychladnutý korpus natrieme 2/3 náplne, prikryjeme druhým korpusom a navrch natrieme zvyšok krému. Koláčik dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 2-3 hodiny. Môžeme ho podávať preliaty čokoládou s čerstvými malinami.
(na 1 kúsok, celý koláč rozkrájame na 16 častí)
Viac inšpirácie a chutné jedlá nájdete u Simonky :), stačí sa pridať na jej instagram .