POSTUP
Najskôr si pripravíme mäso. Hovädzie nakrájame ostrým nožom na čo najtenšie kúsky. V miske ho zmiešame s olejom, rybacou omáčkou, najemno nakrájaným cesnakom, korením a soľou. Mäso necháme odležať v chladničke, aspoň pol hodinu. Omáčku pripravíme tak, že vriacu vodu zmiešame s rybacou omáčkou, limetkovou šťavou, octom, cukrom a najemno nasekaným cesnakom. Zeleninu nakrájame na tenké prúžky (mrkvu môžeme aj na tenučké kolieska), bylinky nasekáme najemno a arašidy nasucho opražíme na panvici a nasekáme. Dáme variť vodu na rezance, pridáme do nej lyžicu octu a následne rezance, ktoré varíme len pár minút domäkka. Potom ich prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Na záver pripravíme mäsko, ktoré sprudka osmažíme na rozpálenej panvici 5-7 minút. Hotové jedlo servírujeme tak, že na spodok misky dáme rezance, na ne zeleninu (môžeme dať aj mungo klíčky), bylinky a osmažené mäsko. Posypeme arašidmi, zalejeme omáčkou a podávame.
z celkového množstva vyjdu 2 porcie
( 1 porcia )
Viac inšpirácie a chutné jedlá nájdete u Simonky :), stačí sa pridať na jej instagram .
Nevieš ako schudnúť ? Chceš konečne a natrvalo zmeniť svoje telo ? Ja sama som zhodila 43 kíl, viem ako sa cítiš ! čítaj viac…
Svoj jedálniček na mieru si môžeš objednať tu .